Sinds januari 2020 ben ik gestart met mijn ZZP-constructie "Bee there for care". Geen schrijffout ; Bee = honingbij verwijst naar de betekenis van mijn naam zie Bee Debora

Een naam die een paraplu is voor diverse soorten zorg dichtbij de mens. Vanwege de roerige invulling van 2020 is het dat jaar vooral gebleven bij enige mantelzorg. Ook 2021 liep weer anders dan verwacht; het onderstreept maar weer de kronkelpaden die ik in mijn eigen leven  vaak moet gaan.

Vanaf september 2022 hoop ik echter ook op de gewenste vlakken actief te kunnen worden. Dat zal dan  zijn in de vorm van coaching, pastoraat of een combinatie van die 2. Voor mij persoonlijk overlappen deze 2. Met Gods Waarheid als praktische inspiratie voor je leven vult het elkaar aan en ligt in elkaars verlengde. Maar coachen zonder pastorale invulling behoort ook tot het pakket; dan blijven we puur bij de algemene seculiere coach en psychologische benadering. De coachtechnieken en -kennis die ik heb geleerd zijn universeel.

 

Met het opzetten van deze website en ook het via Facebook in de openbaarheid treden hoop ik in contact te komen met mensen die van mijn diensten gebruik willen maken. Ik hoop dat je op deze pagina's een beetje inzicht krijgt in wie ik ben en vanuit welke ervaring en kennis ik zou willen werken.

 

Muziek is een essentieel onderdeel in mijn leven en omdat de liedjes van Gerald Troost mij door heel wat dieptes heen hebben gehaald krijgt hij muzikale ruimte op mijn pagina. Bijzonder genoeg sluit het lied ook inhoudelijk wel erg mooi aan bij de naam/intentie van Bee there. - Ik zal met je zijn !

Theorie

Naast nogal wat ervaringen heb ik ook een degelijke theoretische ondergrond:

- 2014- 2017 Opleiding Pastorale Hulpverlening aan het Evangelisch College

- 2020 Cursus Verantwoord Bijbelgebruik Evangelisch College

- 2020 - 2021 CC-Exellence Coaching basis

- 2020 Webinarserie Groundwork over ''Emoties voor je laten werken''

- 2020 Hermineke.nl - pastorale cursussen o.a. opstellingen met playmobil

Door de jaren diverse losse lesdagen en boeken van  Groundwork/ Michelle van Dusseldorp, psycholoog

- 2022 Gestart met opleiding HBO Psychologie

En zo'n 20 jaar gewerkt als Praktijkondersteuner Huisarts ( POH); dat zijn werkdagen vol luisteren, praten en adviezen geven over van alles.


  "  Ik ben.     Ik ben er.     Ik ben er voor jou.  "